Programma vrijdagavond 25 april 2014.

“Ode aan Andrew Lloyd Webber”

 

Locatie:

Theater Odeon/De Spiegel te Zwolle

Uitvoerenden:

Groot Mannenkoor Zwolle en                               Muziekvereniging Excelsior Westenholte

Solist:

Karin Hertsenberg

Pianobegeleiding:

Philine Coops

Muzikale Leiding:

Hennie Ramaekers

 

Muziekvereniging Excelsior Westenholte en het Groot Mannenkoor Zwolle verzorgen op 25 april a.s. een avondvullend programma. Het thema is “Ode aan Andrew Lloyd Webber”, een componist die veel bekende musicals op zijn naam heeft staan zoals o.a. Evita, Jesus Christ Superstar en the Phantom of the Opera. Het programma bestaat uit twee gedeelten: 

Tijdens het eerste deel kunt u genieten van het  Groot Mannenkoor Zwolle. Het koor staat sinds april 2013 onder leiding van Hennie Ramaekers, o.a. bekend als voormalig dirigent van de Mastreechter Staar. Onder zijn leiding ondergaat het koor momenteel een metamorfose waarvan u het resultaat niet mag missen. Het koor wordt aan de vleugel beleid door Philine Coops.

Tijdens het tweede gedeelte treedt het A orkest van Excelsior op, waarmee men uitkomt in de 1e divisie van de Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen. Deze vereniging  heeft een eigen opleidingsprogramma en opleidingsorkesten waarin muzikanten kunnen doorstromen. Het A orkest staat onder leiding van dirigent Marten van der Wal. 

Hoogtepunt tijdens deze avond is ongetwijfeld het optreden van Karin Hertsenberg, winnares van het Tros-TV-programma “Una Voce Particolare” van Ernst Daniel Smid. Natuurlijk bundelen Excelsior en het Groot Mannenkoor Zwolle aan het eind van de avond hun krachten en verrassen u. Kortom, een avond genieten van twee verenigingen die allebei binnen hun eigen discipline op hoog niveau presteren. 

De entree voor de vrijdagavond bedraagt 10 euro.

Kaarten zijn te reserveren via de website van het theater

www.odeondespiegel.nl

 

Comments are closed.